Woods affugter DS40

Produktnr.: Woods affugter DS40

På lager
kan sendes inden for 5 dage

DKK 6.619,00
Pris inkluderer moms, plus levering


Woods affugter DS40

Nyhed fra Woods: Affugter i stilfuldt design i rustfrit stål.

 Den er udviklet til at affugte ved meget lave temperaturer helt ned +1ºC, hvilke gør den perfekt til større uopvarmede kælderrum, garager, m.m. Kan klarer rum op til 135 m². 

 

Max. arbejdsområde:

135 m²

Anbefalet arbejdsområde:

10-100 m²

Effekt ved 20ºC og 70% R.F

Max 580 W/timen

Affugtning ved 30ºC og 80% R.F:

40 liter i døgnet

Affugtning ved 20ºC og 70% R.F:

17 liter i døgnet

Arbejdsinterval temperatur:

+1º - +35ºC

Tankvolumen:

8 liter

Trin:

1

Mål lxbxh:

 343x406x527 mm

Vægt:

21 kg

Lydniveau:

ca 47dB

Kølemiddel, freonfritt:

R407c

Beskyttelsesklasse:

IP21 (X1)

Luftgennemstrømning

240 m³/timen

Øvrigt:

Med stregløs hygrostat, og automatisk afrimning og som stopper automatisk når vandbeholderen er fuld. Kan tilsluttes vandslange for direkte vandudledning til afløb.

x

 

6_ars_garanti_ventilationsfilter_dk_affugter.JPGNYHED   - Nu med 6 års fabriksgaranti

Affugter /Bolig affugter 

 

Vores affugter har et lavt elforbruget og er meget lydsvage, da vores affugter selv starter og stopper afhængig af luftfugtigheden via den indbygget hygrostat og derfor kun kører når behovet er der. En affugter er en effektiv måde at fjerne fugtig lugt i kælderen. 


Selv de mindste affugter er tilstrækkelig til at afhjælpe fugtproblemer i en helt almindelig familiebolig, Du kan således hænge familiens tøj til tørre uden at risikere at ødelægge indeklimaet i boligen. 
Affugteren har en indbygget beholder der opsamler det vand der trækkes ud af luften, men har også mulighed for tilslutning til afløb. 

Fugtproblemer giver skader på sundhed og bygninger når vi laver mad, vasker tøj eller går i bad, dannes der fugt i vore hjem. Vores boliger er efterhånden blevet så tætte, at vanddamp og fugt har svært ved at komme ud af huset på naturlig måde, og dette resulterer ofte i for høj luftfugtighed, fugtskader og skimmelsvamp hvilket betyder et dårligt indeklima og deraf følgende sundhedsmæssige problemer som allergi og astma m.v.

 

Affugtere - Fugt i hjemmet?

Er du en af de mange som kæmper med fugtgener i hjemmet , er løsningen ganske enkelt at invester i en affugter. Der findes affugtere i forskellige størrelser og udformninger. Helt simpelt skal du først vide hvor stort rummet du ønsker af affugte er i m2, herefter er det en god ide at tage stilling til om affugteren skal kunne flyttes eller skal stå i samme rum permanent. Der findes mindre affugtere som nemt kan flyttes rundt, hvis du ønsker at bruge affugteren i forskellige rum. Den mobile affugter er en god løsning til eks. campingvogne. Er det en kælder med konstant fugtgener kan løsning meget vel være en større affugter som står på gulvet permanent. Affugteren optager fugt i rummet, så indeklimaet bliver bedre og eks. tøj tørrer hurtigere.