Udskriv

Privat kunde

Privat kunde

 

Søger du efter en løsning, kan du enten benytte menuen til venstre på wesbiden, eller følge denne lille guide.

 

Har du et ventilationsanlæg i dit hus,

og det tid til at skifte filter, er det ofte billigst at købe et filtersæt. Filter sættet passer til netop dit anlæg og det er enkelt at skifte. Du kan vælge filtersæt, klik her. 

GE-300-Hojrevendt.png

 

Har du et emfang som behøver et nyt metalfilter

så kan du klikke her:

Finder du ikke hvad du søger, så spørg os om det du mangler, så finder vi pris og leveringstid og et billed til dig. Vi kan producere stort set alle varianter. 

 

Lugter der af røg i din bolig,

Kommer lugten, kan du vælge en kulfilterboks, det kræver dog at du har et ventilationsanlæg i huset. Boksen monteres på indblæsningskanalen og al luften til huset filtreres herefter gennem kulfilteret. Det gør at alle uuønskede lugte bliver fjernet. Huset virker herefter friskt og lækkert.

 

Du kan også nulstille lugtgener

i huset med en ozongenerator, som er perfekt til at nedbryde alle organiske lugte, for eksempel: røg, tis, parfume, kloak, ozonen kan endvidere fjerne smådyr som væggelus, husstøvmider og andre små dyr. 

 

Fugtige rum

Er problemet et eller flere fugtige rum, eller kælder, og lugter der muggent/hengemt er en affugter det rigtige valg for at nedbrunge fugtigheden,så vælsten af "organiske emner" stopper. derefter kan det være nødvendigt at vaske ned med Rodalon eller endnu bedre at leje en ozongenerator og så give lokalet en behandling, så er emnerne i lokalet nedbrudte og vil ikke give problemer fremover. Find affugtere med 6 års garanti

 

Du kan kontakte os direkte:
Søren Blume
Daglig Leder
sb@ventilationsfilter.dk
+45 42 16 57 46