Ny

Woods affugter ED50

Produktnr.: Woods affugter ED50

På lager
kan sendes inden for 1 dage

DKK 8.744,00
Pris inkluderer moms, plus levering


Wood's mest energieffektive og kraftfulde affugter! Testet på Statens Tekniska Forskningsinstitut af de svenske energimyndigheder.


baest_i_test.jpg

 

Max. arbejdsområde:

  230 m²

Rek. arbejdsområde:

10-125 m²

Luftgennemstrømning Trin 1:

129 m³/time

Luftgennemstrømning Trin 2:

296 m³/time

Affugtning ved 20ºC og 70% R.F:

21,1 liter

Affugtning ved 35ºC og 80% R.F:

33,2 liter

Effekt ved 20ºC og 70% R.F:

Max 850 W/t

Arbejdsinterval temperatur:

+10 - +35ºC

Tankvolumen:

10,4 liter

Trin:

2

Mål lxbxh:

343x406x527 mm

Vægt:

28 kg

Lydniveau:

ca 38-58 dB

Kølemiddel, freonfrit:

R407C

Beskyttelsesklasse:

IP21 (X1)

 

 

Øvrigt:

Udstyret med stregløs hygrostat og automatisk afrimning. En alarmlampe lyser ved fuld vandbeholder. Kan tilsluttes vandslange for direkte vandudledning til afløb.

x

6_ars_garanti_ventilationsfilter_dk_affugter.JPG- Nu med 6 års fabriksgaranti

*  Høj kvalitet og høj ydelse til en rimelig pris. 

*  Se vores brede produkt program nedenfor. 

 

Affugter / Bolig affugter 

 

Vores affugter har et lavt elforbruget og er meget lydsvage, da vores affugter selv starter og stopper afhængig af luftfugtigheden via den indbygget hygrostat og derfor kun kører når behovet er der. En affugter er en effektiv måde at fjerne fugtig lugt i kælderen. 

Selv de mindste affugter er tilstrækkelig til at afhjælpe fugtproblemer i en helt almindelig familiebolig, Du kan således hænge familiens tøj til tørre uden at risikere at ødelægge indeklimaet i boligen. 
Affugteren har en indbygget beholder der opsamler det vand der trækkes ud af luften, men har også mulighed for tilslutning til afløb. 

Fugtproblemer giver skader på sundhed og bygninger når vi laver mad, vasker tøj eller går i bad, dannes der fugt i vore hjem. Vores boliger er efterhånden blevet så tætte, at vanddamp og fugt har svært ved at komme ud af huset på naturlig måde, og dette resulterer ofte i for høj luftfugtighed, fugtskader og skimmelsvamp hvilket betyder et dårligt indeklima og deraf følgende sundhedsmæssige problemer som allergi og astma m.v.

 

Affugtere - Fugt i hjemmet?

Er du en af de mange som kæmper med fugtgener i hjemmet , er løsningen ganske enkelt at invester i en affugter. Der findes affugtere i forskellige størrelser og udformninger. Helt simpelt skal du først vide hvor stort rummet du ønsker af affugte er i m2, herefter er det en god ide at tage stilling til om affugteren skal kunne flyttes eller skal stå i samme rum permanent. Der findes mindre affugtere som nemt kan flyttes rundt, hvis du ønsker at bruge affugteren i forskellige rum. Den mobile affugter er en god løsning til eks. campingvogne. Er det en kælder med konstant fugtgener kan løsning meget vel være en større affugter som står på gulvet permanent. Affugteren optager fugt i rummet, så indeklimaet bliver bedre og eks. tøj tørrer hurtigere.

Tilbehør

Produkt Bemærk Pris
Woods affugter DS40 Woods affugter DS40
DKK 6.619,00 *
Woods affugter ED50-Eco Woods affugter ED50-Eco
DKK 12.494,00 *
*

Priser er inklusive moms, plus levering

Vis detaljerede oplysninger om tilbehør