Ny

Woods affugter DS28

Produktnr.: Woods affugter DS28

På lager
kan sendes inden for 5 dage

DKK 5.618,75
Pris inkluderer moms, plus levering


Woods affugter DS28

 En perfekt allround affugter, som effektivt affugter kælderen samtidigt med at vasketøjet tørres. God affugtnings kapacitet helt ned til +5°C. Velegnet til rum op til  140 m2.

 

Denne model er kåret hos de Svenske energi myndigheder "Bäst i test". Den affugter flest liter vand målt ud fra strømforbrug pr. kWh. Super billig i drift. Perfekt til kælderrum, tørrerum, garagen, sommerhuset. Automatisk stop ved fuld vandtank, Slange kan monteres til afløb, hurtig kobling medfølger. Aalem lampe lyser ved fuld tank, Vanndtank 10,4 liter. Lavt energi forbrug kun 270 Watt i timen ved 20 grader celsius og 70 % Relativ fugtighed, Renser luften effektivt med den nye SMF M5,  filter som medfølger. 

Anvendelse: Kælder, tørrerum

 

Max. arbejdsområde:

 

 

 140 m²

Rek. arbejdsområde:

10-70 m²

Luftgennemstrømning Trin 1:

190 m³/time

Luftgennemstrømning Trin 2:

336 m³/time

Affugtning ved 20ºC og 70% R.F:

10,4 liter

Effekt ved 20ºC og 70% R.F:

460 W/t

Arbejdsinterval temperatur:

+5 - +35ºC

Tankvolumen:

10,4 liter

Trin:

2

Mål lxbxh:

343x406x527 mm

Vægt:

24 kg

Lydniveau:

ca 38-50 dB

Kølemiddel, freonfritt:

R134A

Beskyttelsesklasse:

IP21 (X1)

 

 

Øvrigt:

Udstyret med stregløs hygrostat og automatisk afrimning. En alarmlampe lyser ved fuld vandbeholder. Kan tilsluttes slange for direkte vandudledning til afløb.

 

6_ars_garanti_ventilationsfilter_dk_affugter.JPGNYHED   - Nu med 6 års fabriksgaranti

Affugter /Bolig affugter 

 

Vores affugter har et lavt elforbruget og er meget lydsvage, da vores affugter selv starter og stopper afhængig af luftfugtigheden via den indbygget hygrostat og derfor kun kører når behovet er der. En affugter er en effektiv måde at fjerne fugtig lugt i kælderen. 


Selv de mindste affugter er tilstrækkelig til at afhjælpe fugtproblemer i en helt almindelig familiebolig, Du kan således hænge familiens tøj til tørre uden at risikere at ødelægge indeklimaet i boligen. 
Affugteren har en indbygget beholder der opsamler det vand der trækkes ud af luften, men har også mulighed for tilslutning til afløb. 

Fugtproblemer giver skader på sundhed og bygninger når vi laver mad, vasker tøj eller går i bad, dannes der fugt i vore hjem. Vores boliger er efterhånden blevet så tætte, at vanddamp og fugt har svært ved at komme ud af huset på naturlig måde, og dette resulterer ofte i for høj luftfugtighed, fugtskader og skimmelsvamp hvilket betyder et dårligt indeklima og deraf følgende sundhedsmæssige problemer som allergi og astma m.v.

 

Affugtere - Fugt i hjemmet?

Er du en af de mange som kæmper med fugtgener i hjemmet , er løsningen ganske enkelt at invester i en affugter. Der findes affugtere i forskellige størrelser og udformninger. Helt simpelt skal du først vide hvor stort rummet du ønsker af affugte er i m2, herefter er det en god ide at tage stilling til om affugteren skal kunne flyttes eller skal stå i samme rum permanent. Der findes mindre affugtere som nemt kan flyttes rundt, hvis du ønsker at bruge affugteren i forskellige rum. Den mobile affugter er en god løsning til eks. campingvogne. Er det en kælder med konstant fugtgener kan løsning meget vel være en større affugter som står på gulvet permanent. Affugteren optager fugt i rummet, så indeklimaet bliver bedre og eks. tøj tørrer hurtigere.